keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kohti vihreämpää vaakunaa

Ylessä on ilakoitu sen omatekemän gallupin tulosta, jonka mukaan vihreät ja punaiset tulisivat viemään kuntavaalit. Ruskeassa lopputuloksessa olisi siis heidän painotettujen kyselyjensä mukaan kovastikin hurraamista – ja nämä "gallupit"han ovat yksi tapa kallistaa yleistä mielipidettä haluttuun suuntaan.

Eipä sikäli, puolueiden väreillähän ei ole juuri reaalista merkitystä, koska politiikkaa tehdään ihan eri levelillä. 

Puolueiden valtasuhteiden fluktuaatio vain tuudittaa kansaa siihen kuvitelmaan, että heillä olisi jotain vaikutusvaltaa – mutta puoluejärjestelmä sinällään jo pitää huolen siitä, että todellisia muutoksia ei tapahdu. Despotismin uomat saattavat vaihtua, mutta kysymys on aina verotuksesta, eli siis välistävedosta – ja sitä säestävästä, todellisuudesta täysin irrallaan leijuvasta narratiivista.

Jokatap, kun vihreys siis on olevinaan valttia, koitin kuvitella miltä todellisuutta vastaava suomen vaakuna näyttäisi
Vihreäthän ovat jo edellisiin vaaleihinsa disainanneet oman versionsa, jossa leijona (joka tosin tuossa näyttää, kumma kyllä, varsin valkoiselta heteroversiolta – minkä olisi luullut feministi-, ja sukupuolivähemmistösiipeä ottavan aivoon) on saanut taakseen vihreän taustan.
...Mikä onkin sikäli sattuvaa, että vihreä on myös islamin lemppariväri: se löytyy melkoisen monesta islamistivaltion lipusta. Siltä varalta, että ette tiedä miksi (koska miksipä sitä kukaan tietäisi), kerron:

Islam on alunperin ruuvattu sellaiseen muotoon, että se ei millään käytännön tasolla vastaa muita kirjan uskontoja – joten koska ristityillä pyhäpäivä on sunnuntai, eli auringonpäivä, ja juutalaisilla lauantai, eli saturnuksen päivä, oli passelia ottaa se seuraava päivä, perjantai eli venuksen päivä sellaiseksi.

Kun ristittyjen perinne on suoraa jatkoa Sol Invictukselle, heidän värinsä on valkoinen. Saturnuksen väri on sattumoisin musta – mikä kertoo erään bändinnimen nerokkuudesta (paitsi että tarkemmalla tutkimuksella nerokkuus on ilmeisen alitajuista). 
Olin ihan varma, että poppoonsa pääsanoittaja, okkulttisista aiheista kiinnostunut Geezer Butler tarkoituksella keksi bändilleen nimen, joka yhtä aikaa, suoran merkityksensä tasolla, vastaa todellisuutta täydellisesti, ja samalla kääntää asian jollain kognition tasolla täysin vinoon, jolloin saadaan käytännössä täysin lakonisesta toteamuksesta tummaa synkkyyttä uhkuva: Black Sabbath*.
No, kävi ilmi että jätkät ottivat nimen suoraan italialaisen kauhuleffan nimestä, joka se taas on käännösotsikko, joka ei vastaa alkuperäistä nimeä – joten emme tiedä miksi tuo sanapari on ylipäätään olemassa.
Green Friday (perjantai on siis venuksen päivä, ja venukselle omistettu väri vihreä**) ei kuulostaisi ollenkaan yhtä uhkaavalta, vaikka sen konnotaatiot ovatkin huomattavasti synkemmät: kuten tiedämme, islam haluaa tuhota juutalaiset (ja toki kaiken muunkin, kuten vaikkapa homot, joiden oikeuksia vihreät ja feministit ovat ajavinaan ikään kuin islam olisi millään todellisuuden tasolla yhteneväinen). 

Ja islamia vihreä puolue haluaa lisää maahamme tuoda; heidän agendallaan on siis pidemmällä tähtäimellä se, että naisilta otetaan kaikki oikeudet pois, sateenkaariväeltä otetaan nirri pois – ja ylipäätään viimeinenkin järjenripe poistetaan politiikasta.

Joten Suomen vaakunasta, jossa leijona tallaa itäistä, muslimien käyttämää käyrää sapelia maanrakoon, voidaan pikapuoliin tehdä sellainen versio, jossa leijona (joka toki jo tässä alkuperäisessä versiossa näyttäisi puukottavan itseään päähän – mikä selittäisi loputtoman masokismin) voisi olla käännettynä ensinnäkin makuuasentoon, puukottamassa itseään selkään, ja käyrä sapeli voisi olla uhkaavana yläpuolella. Ehkä leijonalla voisi olla kaulapantakin. Ja ehkä se voisi olla näyttelypuudeli.
Tai ehkä leijona voitaisiin vaihtaa lypsylehmäksi. Maatiaislehmä vihreällä pohjalla, odottamassa halal-teurastuksen mukaista hidasta, kivuliasta kuolemaa. Jep. Kas siinäpä vihreä tulevaisuus.
Tuo reitti maan tuhoamiseksi on sen verran nopea, että vasemmiston kommunistiset fantasiat vankileirien saaristoista mielipidevankeineen eivät taida toteutua; väärin ajattelevat vain mestataan tai hirtetään tai kivitetään kadulla, niin kuin Saudi-Arabiassa – mielipidevaikutus on sillä tapaa tehokkaampi (jopa niin tehokas, että kyseinen maa on puheenjohtajana YK:n ihmisoikeuspaneelissa – minkä pitäisi kertoa todella paljon YK:sta, mutta ei ilmeisesti kerro).
---
*Olin myös valmis kreditoimaan Butlerin loistavasta levyn- ja biisinnimestä: Mob Rules – joka on suora käännös sanasta "demokratia", mutta kertoo kaunistelun sijaan välittömästi mistä demokratiassa on kyse: katujengien säännöstöstä, joka se taas perustuu silkkaan väkivaltaan – mutta tuo biisi on näemmä Dion sanoittama.
**Outoa että islam on valinnut johtotähdekseen nimenomaan Venuksen, joka viittaa naiseuteen – ja samalla musliminaisen asema on jossain sängyn ja hellan välissä. Yhtäältä lippusymboliikassa tuo kointähti on kuunsirpin puristuksessa – ja kuuhan assosioituu yötajunnan kaaokseen. Ehkä enemmän kuin symbolisesti juutalaisten ja kristittyjen pyhäpäivät ovat venuspäivän, ja kuupäivän (maanantai) puristuksessa, ja kaikki muut päivät vapaata temmellyskenttää...

Ei kommentteja: