maanantai 30. tammikuuta 2017

Aikoja, tavattomia

Samaan aikaan Kanada, tuo pohjoisten amerikkain Ruotsi, todistaa miten koko ajan mahdottomammaksi muodostuva tilanne kääntyy päälaelleen: Quebecissä on ammuttu moskeijassa ainakin kuusi hengiltä. 
"Teon motiivista tai teosta epäiltyjen taustasta poliisilla ei heti ollut tietoa." [mutta siitä huolimatta, faktoja odottamatta:] "Kanadan pääministeri Justin Trudeau kuvaili tekoa twiitissään muslimeihin kohdistuneeksi terroristi-iskuksi."
No, tämä saattaa hyvin olla juurikin muslimeihin kohdistuva terrori-isku. Toisaalta se voi olla myös muslimien keskinäistä kähinöintiä – joka se taas ei olisi mitään uutta. 

Trudeauhan myös eilettäin tuli sanoneeksi, että Kanada voi kyllä ottaa kaikki ne, jotka Yhdysvallat käännyttää rajoiltaan – mikä on kaikkien mielestä tosi fiksua toimintaa. 
Monikaan ei taida taas tajuta, että Trumpin käyttöönottamat käännytykset on Obaman hallinnon sorvaama säädös, joka oli – yhtä lailla väliaikaisesti kuin nytkinkäytössä vuonna 2013*. Nousiko silloin poru siitä, miten ihmisten oikeuksia poljettiin? Ei tainnut nousta; kukaan tuskin edes muistaa koko episodia.
Jokatap, Trump käyttää viisumipakkoa – tiedättehän: viisumipakko; suomalainenkaan ei pääse ihan mihin tahansa maahan tuosta vain – maihin, jotka Obama on listannut jo vuosia sitten. Mutta mitäpä tosiasioista, kun kauhistelu on kivempaa.

Takaisin Kanadaan: Vancouver on tiettävästi aasialaisin ei-aasialainen kaupunki. Kaiken muslimi-invaasion alapuolella, häivemoodissa, kiinalaiset ovat emigroituneet ympäri maailman. 
Ennen afrikkalaisten "syyrialaisten" vyöryntää ainakin Italia oli jo helisemässä omissa kuvioissaan pyörivien (siis yhteiskuntaa yhteiskunnan sisään rakentavien) kiinalaisten kanssa. 
Koska kiinalaisilla ei ole tapana riehua vesikauhuisten rakkien tapaan, koko homma on jäänyt huomaamatta – mutta seuraamukset ovat arvaamattomia (tai sitten ihan odotettavia; riippuu mistä vinkkelistä katsoo).
Vancouverissa pahainen mummonmökki voi yhtäkkiä helpostikin maksaa kolme miljoonaa sikäläistä dollaria. Ihmisillä ei ole enää varaa ostaa taloja – eikä asua vuokrallakaan. Ja tämä trendi pätee myös rajan takana:
Obama – kaiken muun aiheuttamansa tuhon lisäksi – uloskävellessään allekirjoitti pumaskan, jossa pääomasijoittajien raunioittama kiinteistöbisnes... No, pääomasijoittajat eivät tule olemaan vastuussa siitä, että ihmisillä ei enää ole varaa ostaa taloja, eikä asua vuokralla.

Ja näistä pääomasijoittajista moni on nimenomaan kiinalaisia. Kyseessä on hiljainen invaasio, joka tapahtuu samaan aikaan äänekkäämmän invaasion kanssa.

Lukemattomat tutkimukset ovat aukottomasti todistaneet, että multikultturismi rikkoo yhteiskuntia
ihmiset yksinkertaisesti viihtyvät parhaiten "omiensa" parissa; mitä enemmän etnisiä ryhmittymiä, sen enemmän tribalismia. Ja mitä enemmän diversiteettiä löytyy, sen vähemmän yhteiskunnassa on yleistä luottamusta. Tämä on mitattavissa oleva fakta, ja se on mitattu moneen otteeseen.
Tiedätte varmaan esityksen nimeltään "the Merkel Plan"? Ettekö? Ennen kuin pakolaistulva vapaaehtoisesti päästettiin huuhtomaan mantereemme perustoja, laitos nimeltään "European Stability Initiative"... Tuo nimi on hirtehisyydessään kyllä mykistävän nerokas...

Niin, ESI siis julkaisi Merkel-suunnitelmansa, ja sitten – Tadaa! – Merkel avasi koko Euroopan rajat kelle tahansa tulla tekemään ihan mitä lystää.

Jokaiselle tulee varmaan hirmu yllätyksenä, että ESI:n taustalta löytyy eräs György Schwartz. Olen viime aikoina kirjoittanut aika monesta nimensä muuttaneesta hahmosta, ja György on jälleen yksi sellainen – hänet tunnetaan ihan eri nimellä. 

György on tullut tunnetuksi siitä, että hän tukee kaikenlaisia liikkeitä, jotka aiheuttavat kaaosta ihmisoikeuksien ynnä muun sellaisen varjolla – ja kerää sitten hedelmät finanssimarkkinoilta. György on sponssannut viime aikoina esim. Black Lives Matteria ja Trumpin vastaisia mielenosoituksia – joissa molemmissa pääfokus tuntui olevan paikkojen rikkomisessa ja turvattomuuden luomisessa.
Tämä ei ole mitään salaista tietoa, György on melko lailla avoimesti myöntänyt ihan telkkarissa asti kaataneensa erinäisiäkin hallituksia – itsekin iloisesti vaikuttuneena saavutuksistaan. Mutta narratiivi tarvii pitää vissiin tarpeeksi simppelinä etteivät ihmiset vaan hämmenny?
...Mihin liittyen: tiesittekö, että Trudeaun Kanadassa on tekeillä lakiesitys, jonka mukaan ihminen voi itse päättää mihin sukupuoleen kuuluu – ja niitä sukupuolia on puolisen sataa (jolloin vanha tieteellisesti todistettava kromosomien määrä ei enää päde) – ja kieltäytyminen noiden subjektiivisten sukupuolien puhuttelusta "oikeilla" pronomineilla rinnastetaan vihapuheeseen – joka se taas johtaa oikeustoimiin.

Sinänsä mielenkiintoista seurata, miten rajan toisella puolella vihdoin puututaan myös laittomien siirtolaisten tekemiin rikoksiin – ja niiden mahdollistajia laitetaan vastuuseen – ja sitten taas toisella puolella ollaan visusti fantasiamaailman puolella, syvällä todellisuusdenialismin suossa, ihan niin kuin Ruotsissa – tilanne, joka kaikessa jännitteisyydessään väistämättä johtaa väkivaltaan. Mitä älyttömämmiksi yhteiskunnat muuttuvat, sitä varmemmin väkivalta vain yltyy – puolista riippumatta.

---
*EDIT 010217: Itse asiassa vuosi taisi olla 2011 – mutta siis periaatteessa täsmälleen sama kuvio kuin nyt, paitsi että "yleinen mielipide" on tooo.ooodella yllättäin päinvastainen... 

Ei kommentteja: