maanantai 12. joulukuuta 2016

Savijaloilla kohti parempaa huomista

Hieman jouduin hieraisemaan silmiäni (via).
Yhä tutummaksi tuleva järkipuoli tapa sekaantua perusteettomasti aivan kaikkeen löytää jatkuvasti uusia muotoja.

Siis, betoniteollisuudessakin on lähdetty kiipeämään persausfrontaalisesti latvaa kohti:
sementtiseosta heikennetään ihan vasiten
, jotta nk. "hiilidioksidikuormaa" pienennettäisiin.

Sattumoisin tämän kyseisen maailmanparannusoperaation aikaan on alkanut löytyä enenevissä määrin lujuusongelmia, joiden takia valtavia rakennusprojekteja joudutaan peruuttelemaan, ja miettimään että hetkinen, kaikki on tehty niinkuin aina, mutta jostain syystä rakenteet on kakkaa.

Alla on kuva, joka kertoo havainnollisesti, miten hiilidioksidin lisääntyminen tässä kautta aikojen on seurannut (viiveellä) lämpötilan nousua – ei aiheuttanut sitä.
Siis: lämpötila nousee > hiilidioksidin määrä nousee, jälkijunassa.
Ei päinvastoin.
Siis: ihminen ei aiheuta ilmastolle yhtikäs mitään.
Mutta niin vain alarmismilla sotketaan aivan kaikki mahdollinen infrastruktuuri, jotta pelastettaisiin maailma.
...Joten seuraavaksi demonstraatio aiheesta: "miltä nk. 'ilmastouutisointi' näyttää":
Akuutti hätä Tulipalot ovat huolestuttavasti lisääntyneet höyrykoneen keksimisen jälkeen. Kansainvälinen Ilmestyspaneeli (International Spontaneus Combustion Panel) ISCP on jäljittänyt syytä tälle hälyyttävälle kehitykselle, ja myös löytänyt sen.
Huolellisesti painotetuilla ATK-analyyseillä on käynyt ilmeiseksi, että tulipalot sattuvat aina samaan aikaan paloautojen paikallesaapumisen kanssa. Paloautot siis yksiselitteisesti aiheuttavat tulipaloja.

Niinpä ISCP on ottanut harteilleen agendansa ensimmäisen vaiheen aikana pakottaa kaikki maailman paloautot maalattavaksi tuleen viittaavan värityksen sijaan sinisellä.
Ihan kaikki maailman paloautot vaihdetaan sinisiin, ja vilkkuvalot ynnä sireenit poistetaan käytöstä. Paloautot eivät myöskään saa ajaa kovaa, koska "tulipalokiire" selvästikin lisää tulipaloja.

Ei pelkkiä kosmeettisia muutoksia

Seuraavassa vaiheessa poistetaan vesi paloautoista, koskapa palopaikoilta on löydetty huomattavan paljon vettä, mikä viittaa siihen, että tulipalot ovat syttyneet nimenomaan rakenteiden jouduttua kosketuksiin veden kanssa.
Niin kutsutun FFF-projektin (Fight Fire with Fire -initiative) aikana säiliöautojen vesi vaihdetaan napalmiin.

Kansainvälinen Ilmestyspaneeli on miettinyt ja miettinyt, pähkäillyt ja pähkäillyt, että mitenkä tulipaloista päästäisiin kokonaan eroon – ja onneksi myös löytänyt ratkaisun.
Vedessä nimittäin on kemiallinen komponentti, jota ilman tulipalot eivät voisi yksinkertaisesti palaa: happi.
Alkuun nähtiin ainoana vaihtoehtona poistaa maapallolta kaikki vesi, mutta huolellisten laskelmien jälkeen IPSC (ja siis 970% kaikista maailman koskaan eläneistä tiedemiehistä) on päätynyt siihen, että
tehokkain tapa pelastaa maapallo on poistaa kaikki happi ilmakehästä nk. "tuulimyllyillä", jotka hirmu boforeilla karkottavat hapen mereen, nk. "taskuihin", joihin on näihin asti piiloutunut vain se lämpö jota ei muuten ole olemassa.
Näin lapsillemme jää tulipaloista vapaa maailma, ja he kiittävät meitä siitä haudan taakse. "Kiitos isi ja ättä," vilkuttavat nuo piltit kiitollisna kohti menneisyyttä, jossa me kaduimme ja teimme parannuksen nippa nappa ennen apokalypsia.
"On toki havaittu merkkejä siitä, että kaikki happi välttämättä ei ole pelkästään pahasta," resitoi IPSC:n pääsenttari Morten Steer. "Niin kutsuttu paha happi aiheuttaa suurimman osan tulipaloista, mutta meille happi on happea, ja varminta on hankkiutua eroon ihan kaikesta hapesta."

Huonosta hapesta kärsivät eniten kolonialistismin jälkijäristyksistä kärsivät rauhanomaiset kansat, jotka suomalaisimperialismin jättämän huonon hapen takia joutuvat huonoja tekosyitä lennossa keksien tappamaan toisiaan – kivittämällä, mestaamalla, räjäyttämällä, ampumalla, hirttämällä... millä nyt nirrin pois saakaan – koska vedenpaisumus.

Huono happi syntyy prosessissa, jota kutsutaan nimellä "vihapuhe". Vihapuhetta viljelevät vain ja ainoastaan kaukasialaiset ei-etniset miehet, jotka tunnistaa siitä, että he juuri tällä hetkellä ja aina kaasuttavat juutalaisia – mistä muslimit ovat kateellisia, koska hekin haluaisivat kaasuttaa juutalaisia, mutta rauhanomaisuudestaan johtuen eivät kaasuta, vaan ainoastaan ampuvat singoilla koulujen ja sairaaloiden pihoilta & katoilta. 

Vihapuheen aiheuttama huono happi kaikkine ajatustulipaloineen (tulipalot syttyvät siitä, että ajatellaan tulipaloja – varsinkin jos noita ajatuksia sanotaan ääneen) aiheuttaa ilmestyspakolaisuutta, jossa nuoret miehet joutuvat jättämään eniten apua tarvitsevat taakseen, ja lähtemään maihin, jotka ovat hyvässä hapessa – unohtaen matkalla mistä tulevat ja keitä olevat – taantuen ei-täysi-ikäisiksi määränpäässä. Koska sisäinen jihad (suom. "mein kampf" l. nk. "someraivo").

Ei kommentteja: