tiistai 6. joulukuuta 2016

Melkein sata

Saas nähdä miten äärivasemmisto jälleen riehaantuu – paljonko ikkunoita rikotaan ja montako hevosta piestään. Otetaanko mallia peräti länsinaapurista ja pistetään autoja tuleen kehitysmaatyyliin? Parina aikaisempana vuonnahan ovat nämä trotskifanit ainakin tehokkaasti osoittaneet, että kiihkosuvaitsevalle lynkkausjoukolle ei merkitse ajamansa asiat yhtikäs mitään.

Virallinen mahtimedia toki on jo etukäteen lietsonut vihaa sitä kansanryhmää, joka haluaisi kulkea läpi kaupungin siitä ilosta että asuvat maassa jossa viime vuosiin saakka kulkueet ovat rauhassa saaneet kulkea, vastaan – ja tulee toki jatkamaan tätä vastenmielistä mielipidediktatuuria koko päivän, sen sijaan että vaikkapa paneutuisi politiikan aiheuttamaan kurjuuteen tai muihin oikeisiin asioihin.

Sopii toivoa, että tämä järjetön todellisuuspakolaisuus ehtii pysäyttää itsensä ennen kuin kriittinen massa saa tarpeekseen. Olisi kiva saada se tasalukukin vielä täyteen ja palauttaa perusturvallisuus kaduille ihan vain ottamalla järki käyttöön kaiken emotionaalisen kiukkuamisen ja ideologisen sokkoräiskinnän sijaan.

Ei kommentteja: