2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 6. joulukuuta 2016

Melkein sata

Saas nähdä miten äärivasemmisto jälleen riehaantuu – paljonko ikkunoita rikotaan ja montako hevosta piestään. Otetaanko mallia peräti länsinaapurista ja pistetään autoja tuleen kehitysmaatyyliin? Parina aikaisempana vuonnahan ovat nämä trotskifanit ainakin tehokkaasti osoittaneet, että kiihkosuvaitsevalle lynkkausjoukolle ei merkitse ajamansa asiat yhtikäs mitään.

Virallinen mahtimedia toki on jo etukäteen lietsonut vihaa sitä kansanryhmää, joka haluaisi kulkea läpi kaupungin siitä ilosta että asuvat maassa jossa viime vuosiin saakka kulkueet ovat rauhassa saaneet kulkea, vastaan – ja tulee toki jatkamaan tätä vastenmielistä mielipidediktatuuria koko päivän, sen sijaan että vaikkapa paneutuisi politiikan aiheuttamaan kurjuuteen tai muihin oikeisiin asioihin.

Sopii toivoa, että tämä järjetön todellisuuspakolaisuus ehtii pysäyttää itsensä ennen kuin kriittinen massa saa tarpeekseen. Olisi kiva saada se tasalukukin vielä täyteen ja palauttaa perusturvallisuus kaduille ihan vain ottamalla järki käyttöön kaiken emotionaalisen kiukkuamisen ja ideologisen sokkoräiskinnän sijaan.

Ei kommentteja: