sunnuntai 22. syyskuuta 2013

sorvaa sanoja

Tavatonta! Duunasin juuri äsken neljään biisiin sanat. Ilman minkäännäköistä pakkoa!

Enhän minä toimi näin. Yleensä välttelen sanoittamista loppuun saakka (eli, no, siihen saakka kunnes vihdoin hampaat irvessä totean että kai tämä nyt vaan on pakko tehdä alta pois jumalauta), mutta nyt tein siis sanoja biiseihin joita ei edes ole olemassa!

Tai saattaa ollakin. Tuossa on pitkään jo roikkunut yhden kipaleen runko, jota en ole saanut aikaiseksi ruveta sorvaamaan, vaan en turhaan ressannut ja ruvennut kuuntelemaan että milläkäs rytmityksellä tuohon nyt pitäisi ja montako säkeistöä.

Tokihan ovat nämä "valmiit" nyt kaikkea muuta kuin valmiita. Kun niitä rupeaa pusertamaan muottiinsa, tarvii viilata sekä höylätä, vasaroida ja veistellä. Mutta kun yleensä tuossa pakkoraossa pitää vain hakea se inspiraatio jostain eetterin syövereistä, niin… Toivottavasti jatkossa voi jättää sen perspiraation vähemmälle ja vain vihellellä rivit vaateriin. Varmastikin näin, hiphei.

Mahtaako tämä yllättävä pirteyspuuska johtua siitä, että olen aloittelemassa ketoosia? Viimeksihän kun pidättäydyin enimmistä hiilareista, oli vireystila ihan omissa sfääreissään. Mutta en minä ole vielä kunnolla edes aloittanut. Ehkä planeetat loksahtivat jotenkin suhteessa toisiinsa sekä tähän? On ne semmoisia epeleitä, planeetat.

No, voi osansa olla toki silläkin, että juuri eilen sain punnerrettua yhteen veisuun lyriikat – joista tuli niin kryptiset ettei mitään rajaa. Täytyy niitäkin vielä vähän katsella jossain välissä.

Jaa, mutta pannaanpa tähän kohtaan Woofing Laman ensimmäisen eepeen ensimmäinen raita (voitte siinä miettiä että mitäs se nyt on muka ollut sanoittavinaan – samalla kun mietitte että no luuleeko se nyt muka olevansa minkäänkäänmoinen laulajakaan sitten tuo):

Ei kommentteja: