perjantai 10. toukokuuta 2013

Ostosurheilua

Hei muistakste kun lätkän ämmämmät tuli telkkarista? Saattoi ihminen katella hermojensa lepuuttamiseksi muitakin kuin Suomen matseja? Ilman mainoskatkoja?! Huikeeta.

Nykyään tulee mainoksia, joutavia jorinoita, mainoksia, jonkin verran Suomen matsia, mainoksia, joutavia jorinoita, mainoksia, mainoksia, mainoksia, mainoksia… 

Yritin katsoa jenkkimatsia suorana, mutta ensimmäisen erän jälkeen lopetin. Ei kukaan täysjärkinen kykene katsomaan sitä, että jokainen eräkin pitää pätkäistä mainoksilla kahteen kertaan, ja jokainen erätauko myös pariin otteeseen. Enkä todellakaan maksa erikseen jostain urheilun seuraamisesta.

Joten palasin siihen systeemiin, jossa katson matsit lievällä tai pidemmällä viiveellä, hypin mainosten ja höpinöiden yli, ja nakkaan lopultakin pipanat koko touhulle.

Milloinkahan bisneshaukat tajuavat jyrsivänsä omaa oksaansa loputtomalla tuputtamisellaan? Voisiko median mainostulojen laskeminen olla kytköksissä siihen, että ihmiset vihaavat mainoksia? 

---

Ai juu, sehän täss systeemissä on pienenä kompastuskivenä, että kolmannen erän tallennus on kolmeen kertaan alkanut pari minuuttia myöhässä, ja siinä välissä vastustaja on ehtinyt jo tehdä maalin. No, mitä välii – ei pal jaksa liikuttaa...

4 kommenttia:

Oma tila ja ajatuksia kirjoitti...

Mut haloo, mainoskatkoilla ryyditety matsit ovat sinällään hanurista, mutta näkyyhä siellä välillä Tamin päivän asu. *tirsk* Venäjä-Suomi -matsin asuvalinta on tajunnan räjäytttävä.

kasbach kirjoitti...

M'olen onnistunut missaamaan Tamin kuteet täydellisesti, kun katson vain & ainoastaan pelitapahtumat. Oheissirkukselle käännän mahdollisimman aktiivisesti selkää...

- S - kirjoitti...

Ehkä sulle on käynyt Tamin kohdalla kuten mulle... Sokeudun ja mieli nyrjähtää ne kledjut nähdessäni! Ja kerta kerralta menee pahempaan suuntaan. Mikä pelle...

Mainoksia inhoan syvästi kun nykyään töllöstä ei muuta tulekaan kuin mainoksia.
Meno on kohta kuin ameriikassa, että viis minuuttia ohjelmaa ja seittemän mainoksia...

kasbach kirjoitti...

Ameriikan ihmemaassa lätkäkeisareilla ei ole varmaan enää lainkaan vaatteita, vaan he sonnustautuvat gargoileihin ynnä erkkereihin. Ja sponsorilakanoihin. Siellä on kaikki niin eleganttia aina.