maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kuin vanhaan hyvään aikaan

Ei tule tuhatta sanaa tässä kohtaa; tämähän on jo toinen postaus tänään, suokaa anteeksi. Sitä vaan tulin sanomaan että "Jee, taas on virrat poikki täällä!" Kylpä, näin on käynyt. Tällä kertaa näyttäisi olevan semmoinen huolto-operaatio fortumin kartasta päätellen päällänsä. Kiva! 

Eivät turhaan ole varoittaneet ainakaan meitziä (esimerkiksi siinä kohtaa eivät varoittaneet kun penäsin edellisen katkon rikkoman tietsikan korvaajan {<-genetiivijuna asti="" ehk="" hk="" i="" ihin="" jonkinmoinen="" kybersota="" lokaatiota="" menossa.="" mutta="" n="" on="" onkin="" s="" ss="" t="">vain pätkineet
miten sattuu, mutta tästedes niitä käydään ihan vasiten katkomassa.

Reiluu. Meikäläisen sähkömaksut törsätään joittenkin ihme desanttien palkkaamiseen.

1 kommentti:

kasbach kirjoitti...

Sattumaako: sähköt palasivat sekuntia ennen postauksen lähettämistä. Ei millään, fortumin desantit ovat kurkkineet ikkunan takana, että nyt se arvas meidän salajuonen. Ja sitten ovat hätäpäissään sotkeneet koodia, selvästikin, kun ei tuosta toisen kappaleen tekstistä saa mitään tolkkua.(Sillähän ei voi olla mitään tekemistä minkään kanssa, että käytin noita sulkuja jälleen moninkertaisina härdelleinä, minkä sivusto voisi tulkita koodiksi... Pitäisiköhän tuo korjata? En muista mitä kirjoitin!)