tiistai 26. helmikuuta 2013

Roskaa Saunalahdella

Sehän oli tavallaan ihan kätevää, että puhelinliittymän lisäksi sai myös spostiosoitteen. Ei niin että tuota juuri olisin käyttänyt, mutta joissain tilanteissa ihan hyödykäs.

Vaan sitten emoyhtiö Elisa päätti myydä nuo postiosoitteet suomalaisille roskapostittajille. Kiitti! Tämän jälkeen on postia riittänyt. Semmoiset oikeat postit pitää käydä silloin tällöin siivilöimässä kaiken skeidan joukosta, ja enää ei ihan pikkusiivilä riitä.

Oi, mitä kaikkia tilaisuuksia olenkaan sivuuttanut kylmästi ja tunteettomasti: olisi pikavippiä ja kalsaria, sukkaa ja hokkuspokkushoitoja naistentauteihin (tai jotain, en kyllä kauhean tarkkaan syynännyt, sori), arvontoja, ties mitä alennuksia! Kaikkea mitä jokainen herkeämättä tarvitsee kokeakseen elävänsä. Ja ihan suomeksi, kiva!

Tämähän on sinänsä uutiseksi vanhentunutta, mutta viimeisin tarkistuskäynti oli jo sellainen maanvyöry, että voisin vähitellen ruveta harkitsemaan liittymän siirtämistä jonkun toisen firman kontolle. Että tosiaan, kiitos. Kyllä pisnes on hiano juttu – niin ajatellaan asiakkaan parasta aina.

Ei kommentteja: