torstai 3. tammikuuta 2013

Näkymättömien purkkien salaliitto

Fisu

Yksi pahimpia epäkohtia on nyt jo varmaan viikkoja (kuukausia? vuosia?) hyllyissä ammottanut tillitonnikala-aukko. Mikään muu tonnikala ei maistu miltään, mutta tillitonnikalat on ilmeisesti kalastettu sukupuuttoon?

Mikä eteen? Voiko tästä jatkaa? Korjaantuuko tilanne koskaan enää? Kysymyksiä herää? Kuka vastaa? Kenelle? Jos kysyisi itse, saisiko vastauksen joka kertoisi enemmän kuin se hyllyyn teipattu "toimitusvaikeuksia"-veruke?

Ja samaan aikaan vatvotaan joutavia "pitäisikö johtajien laskea palkkojaan"  -spekulaatioita, jotka ei mitenkään liity tillitonnikaloihin! Uskomattoman läpinäkyvä savuverho, sanon minä.

Tai että onko Suomessa rasismia? Niin on hihasta vedetty nyt debattien aiheet että!

Noh, pakko vain luottaa tulevaisuuteen. Ehkä tämä joskus vielä tästä. Huoh. Vaikka tuosta kalascriblailustakin tuli ihan huono. Onktoi nyt olevinaan selkäevä? Mitens toi sivulla oleva sitten? Ja suu, ei jumankauta, onktoi kala ollenkan?

3 kommenttia:

Oma tila ja ajatuksia kirjoitti...

Tehään diili, minä lähetän meidän kaupasta laatikollisen tillitonnikalaa sulle ja sinä lähetät mulle laatikollisen chilitonnikalaa. Meidän kaupassa on vain sweet and sour chili -tonnikalaa, eikä se kelpaa Murmelille.

kasbach kirjoitti...

Mtäh, tämäkö on alueellinen kauppasaarto? Vainko varsinaisessa suomessa ei saa tillikästä, ja siellä jossainpäin on sitten paikkakuntakohtaisesti sillitonnari pannassa? Merkillistä touhua on kyllä tämä.

Kohta trokaavat hämärämiehet pimeillä kujilla salakuljetettuja purkkeja hillittömään ylihintaan, ja perivät velkoja väkivalloin. "You know Vinnie, the guy who got the unhealthy appetite for tuna? Well he's sleeping with the fishes now, pal..."

kasbach kirjoitti...

Hmm, olenkohan nyt viimepäivien uutisoinnista ymmärtänyt oikein, että tuo hyllyjen ammotus johtuu lapsityövoiman käytön paljastumisesta? Miten nykyään uutiset katoavat aina eetteristä puolivalmiina; nostetaan epäkohta esiin ja unohdetaan tutkia syvemmälle...