perjantai 7. joulukuuta 2012

Väärin oikein pysäköity

Eipä vähä: Turun kaupungilta tuli ukaasilaskua jostain minkä olin muka jättänyt maksamatta, vaikken ollut alkuperaistä laskua (sakkoa) edes nähnyt, eikä sille ollut myöskään perusteita.

Pysäköintivalvontatoimistoon soittaessa vastassa oli nauhoitus, joka kertoi palvelun toimivan yhdeksän ja kahdentoista välissä, ja sitten paljon kaikenmoista muuta, mitä en enää kuunnellut.

Laitoin sähköpostia. Kai siellä joku niitä on lukemassa vaikka kello onkin jo yli puolen päivän? Pistin mukaan ParkkiNapin laskun, jossa näkyy selkeästi, että parkkivalvonta on epäonnistunut tuulilasitarran huomaamisessa.

Odotan pitkää ja kallista tappelua asian tiimoilta, koska byrokratia on byrokratiaa, ja minusta seuraava kohta laskusta voidaan tulkita ihan miten päin vain [kursivoitu teksti tekee edeltävästä virkkeestä jonkin sortin epäinfoa]:

Jos katsotte maksuvaatimuksen tai maksun korotuksen aiheettomaksi, Teillä on oikeus maksuajan kuluessa esittää oikaisuvaatimus pysäköinninvalvojalle, jolloin tämän maksuvaatimuksen asian numero on ilmoitettava. Pysäköintivirhemaksun johdosta vasta maksuvaatimuksen jälkeen tehtyä oikaisuvaatimusta ei tutkita.

Hauskaa on tietysti sekin, etten ollut edes omilla asioillani tuossa ruudussa. Mä niin kierin laattialla naurunkouristuksissa.

---

Lisäys hetkeä myöhemmin klo1506: tässähän on tosiaan juuri passeli paikka pistää tämän toinenkin parkkiödeematilitys tapetille:

Ei kommentteja: