lauantai 29. joulukuuta 2012

Never check the obvious!

Heehe

Hah! Kyllä on helppoa kun on nero. Kai. Itse en tuosta tiedä mitään.

Elävästi varmaan muistatte, miten olen pariinkin otteeseen kironnut tuota Polarin pulssimittaria? Miten jokunen viikko sitten paristonvaihdon yhteydessä totesin että tämähän on aivan susi kun ei jumankauta kiinnikään saa tätä luukkua enää.

No. Tiedätte kyllä mitä on tulossa, mutta kerrotaan silti. Eilen satuin pasteerailemaan ohi sen kelloliikkeen, jonka klasissa komeilee Polarinkin logo, ja muistin että hektinen, minullahan on se lähetin megessä. Autossa, joka parkissa tuossa. Juuri tätä varten olen sitä mukana kyytsännyt, mutten ikinä ole muistanut, mutta nytpä. Eipä vähä!

"Onko tässä oikean kokoinen paristo?" kysäisi myyjä, johon olisin saattanut huonompana päivänä tuhahtaa, että no totta helvetissä on, lehmä! (No en oikeasti ole ikinä noin räävä.) Että jumankauta kääpä, annapa se värkki tänne niin vien bisnekseni muualle. Ja kirjoitan yleisönosastoon että auta armias mitä palvelua!

Sen sijaan sanoin: "J-jjooo-o..?" koskapa hyvin tiedän että oletus ei aina ole ihan sama asia kuin fakta. Ja tiedän myös olettavani faktaksi asioita jotka ehkä tarkemmalla syynäyksellä… huoh.

Joten siihen vaihdettiin sitten oikean kokoinen paristo. Ja takalevy, jonka olin raivoissani runtannut sellaiseen kuntoon että eihän se enää olisi kovin kummoisesti kiinni pysynyt (koska olen niin vahva). Olisi silloin raivotessa pitänyt olla pulssimittari päällä: olisi saanut kivasti uudet pulssimaksimit, veikkaan. 

Ei kommentteja: