maanantai 15. lokakuuta 2012

Venähdyksiä todellisuudessa

Hähä. Hä. Tiäntynki. Juuri kun tuo käsi on vihdoin vertymässä siihen kuntoon, että voi ruveta kunnolla treenaamaan, herään aamuviideltä siihen, että vastapuolen lapa on täysin jumissa.

Siinä unenpöpperössä piti tietysti ensin tunnustella josko meneillään oli sydänkohtaus tahi keuhkon kasaan painuminen, mutta lopulta taivuin DOMS:iin diagnoosina. Joskaan tuossa kohtaa en ollut kuullutkaan moisesta, satuinpahan herättyäni vain passelisti törmäämään käsitteeseen.

Jätinkö sitten reenit väliin? No en todellakaan. Aika nopeasti kyllästyin siihen joka-toinen-päivä-lepoa-meininkiin, joka lähinnä ryydytti viimeisenkin tarmokipinän. Juuri tuota venähtänyttä lihasta vähän koitin varoa, mutta miten onnistuneesti – se selvinnee huomenna.

Kyllä on vaivaista tämä meikäläisen urhottelu, vaan näillä mennään. No rest for the wicked, vaikka mikä olisi.

---

Ai niin, ajankohtaiskatsaus: en jaksa uskoa enää yhtäkään terveysuutista jonka yhteydessä haastatellaan jotakuta THL:stä. Nyt halutaan ihmiset flunssarokotukseen – laitos pelkää että 1000 ihmistä kuolee muuten. Flunssaan? Tasan tuhat, vai?

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos pelkää, että kun ihmiset pelkäävät narkolepsiaa, he kuolevat sen takia. Se on se pelon kierre. Ja media elää pelosta.

Ehkä turhat rokotukset ovat tehneet pöpöistä niin ärhäköitä että koituvat nykyään kuolemaksi, mutta pientä liiottelun makua olen havaitsevinani taas kerran.

Ei kommentteja: