perjantai 19. lokakuuta 2012

"Niettä mitäettä?" -hetki

Noita puun takaa päin näköä mätkähtäviä kulminaatiohetkiä sattuu eteen onneksi melko harvoin, koskapa niillä on tapana kääntää maailmanjärjestys – hyvin epätodellisesti ja epäuskottavasti – täysin ympäri. Melko moneen kertaan ja monella tavalla sai poliisisetä väitteensä "Ajat sitten autoa joka ei ole rekisteröity sulle" muotoilla ennen kuin ymmärsin mitä oli tolkuttavinaan.

Ihan sujuvasti olen vuoden ajan vakuutuksia ja autoveroja maksellut – katsastamassakin on käyty – mutta jostain syystä biili on edelleen rekisteröitynä liikkeelle jolta sen ostin. Asian laita ei mennyt millään jakeluun tuossa illalla, eikä se mene vieläkään, mutta jokatap, katsastuskonttorille on suunnattava tänään jos haluaa että kilvet eivät lähde kävelemään.

Miten helvetissä tämä näin on mennyt? Enkö muka ole käynyt siirtämässä tuota omiin nimiini? Ei ole mitään muistikuvaa mistään, mutta ei tuo nyt aivan ensimmäinen ostettu autokaan kyllä ole. Ja miten omistajavaihdos on kulkeutunut kaikkiin muihin tiedostoihin mutta ei tuonne? ...Missähän se luovutusosa taas mahtaa majailla?

Ei ihme että viime aikoina on ollut tapana herätä keskellä yötä parin tunnin goisimisen jälkeen – ihan niin kuin aina kun tuntuu että maailma on jotenkin sijoiltaan eikä todellisuus vastaa päänsisältöä. Kiroiluttaa tämmöinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auton rekisteröintimanööverit ovat luoneet rinnakkaistodellisuuden. Ole valppaana!

kasbach kirjoitti...

Todellisuus on pelottava paikka, konsapa muuttuu jatkuvasti. Toisaalta katsastamossa kerrottiin, etten suinkaan ole ainoa ihminen (tässä) maailmassa, jolle näin on päässyt käymään. Erikseen piti tämä kysyä kun olin ihan varma ettei kukaan voi olla näin tumpelo; onneksi olin väärässä ja kävi ilmi että muutkin voivat tumpeloida...