sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Spoilertajia! Ilmiantajia!

Pamfle

Onko jonkun mielestä nyt oikeesti hei reilua se, että kun tällä haavaa karsintapelit tulevat samanaikaisesti, ja olet sitten naruttamassa sitä toista matsia kovikselle, jotta voit katsoa sen heti tämän ottelun jälkeen, niin selostajapa raportoi sinulle että missä mennään siellä toisessa matsissa?

Ei ole! Kenenkään mielestä ei ole kivaa eikä rotia havaittavissa tässä. Kukaan täysjärkinen ei halua ruveta katsomaan matsia jonka tuloksen tietää etukäteen.

Mutta ei kun meidän pitää päteä ja spekuloida että kukas tästä lohkosta nyt onkaan sitten menossa jatkoon kun tilanne siinä matsissa, jonka haluaisit katsoa kohta ihan jännäkkeena, on nyt sitten kavallettu.

Ilman selostustako nuo pitää katsoa, hä? Kyllä on elämä taas vaikeaksi tehty.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Agree!

Harmittaa, kun Ruotsi tippui jatkosta, Mellber teki aivan loistavaa työtä ja Zlatan oli mukana rakentamassa hyviä kuvioita. Shit, pitää aina olla naapurin puolella, kun se ei ole vastustajana.

Tämän illan matsista POR-HOL tulee jännä. Olen molempien puolella ja toivon C.Ronaldolle onnistumisia, ihanan pöyhkeä, kaunis ja lahjakas pelaaja. Tanska laitta kampoihin Saksalle, mutta lopputolos on 4-0 Saksan hyväksi.

Loppupelissä nähdään tod.näk GER-ESP tai FRA-ESP. Espanja voittaa :)

kasbach kirjoitti...

...Vai miten se meni: "Ensin pelataan turnaus ja sitten Saksa voittaa"...

Ronaldosta mun tarvii kyllä sen verran sanoa, että en muista ainuttakaan matsia jossa tyyppi olis ollut jotain muuta kuin turha prinsessa – mutta tilastot kai puhuu vähän muuta...

Yhtäältä mulla ei lopultakaan ole kauheasti intohimoja noiden joukkueiden suhteen, kun ainoa mielenkiintoinen erä on nähty juurikin tuossa Ruotsi-Englanti-matsissa. ...Olen tainnut nukkua noin 70% peliajasta kun joukkueet tuntuvat välttävän viimeiseen asti maalintekoa.