perjantai 29. kesäkuuta 2012

Se on jääkaappi! Se on pakastin!? Ei, vaan kisamaskotti!

Työvetmo

Tossa vaan yleis-urostelun EM-kisoja seuratessa rupesi häiritsemään, että mikä toi on toi valkoinen judanssi joka tulee aina häiritsemään kilpailijoita skabojen jälkeen. Googlasin. Ei oikein selvinnyt.

Jonkinnäköinen mobiiliappsi se vissiin on sitten? Vaikuttaa pahasti komiteasuunnittelun tuotokselta: siitä ollaan päästy yksimielisyyteen, että sillä täytyy olla silmät ja suu. Ja jalat tietty, tosiaan.

Mites kädet? Pitäähän semmosetkin olla, juu, mutta tästä nyt tuli tämmönen neliskanttinen littana (täytyy vaan toivoa ettei kovasti tuule). No, tökätään tohon sivulle reiät.

Ja sitten onnettomat maskottityöläiset juoksevat koko päivän sen systeeminsä sisällä kädet levällään. Tunteja luonnottomassa asennossa säntäiltyään varmaan voihkaisevat kristuskompleksissa notta "Eeli, eeli, lama sabaktani?"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen hämmästellyt aivan samaa. En ole viitsinyt vaivautua tutkimaan ko. hahmon "henkilöhistoriaa", mutta minulle tuli mieleen nikotiinipurkka. Olisivat keksineet jonkun fiksun tai edes söpön maskotin! Esim. Paavo Väyrynen tai Johanna Tukiainen.

kasbach kirjoitti...

Juupa. Käsittääkseni ei olisi kauhean kaukaa tarvinnut lähteä hakemaan semmoista symppistä eläinhahmoa – jos siis linssiluteiden sijaan perinteisempää eläinkuntaa hakisi – sikäli, että stadikalla muistaakseni lentelee jo valmiiksi joku Bubiksi ristitty huuhkaja...

Anonyymi kirjoitti...

Bubi olis ollu tosi rankka ja kannatettava.