lauantai 19. toukokuuta 2012

Paskiaiset

Baskerk

Annos groteskia; koitan välttää juhavuorismaista detaljisuutta, mutta en välttämättä onnistu – joten herkkämielisemmät: kääntyös takaisin, ällös lukeos juuri tätä.

Nenäleikkaukseni takia olen nappaillut panacodia parhaimmillaan kuusi päivässä – ihan reseptin mukainen annos, joskin maksimi, jota olen vähitellen ja varovasti vähentämässä. Senkin takia että Panacodilla on sivuvaikutus.

Se nimittäin aiheuttaa ummetusta.

Nenäleikkauksen saikkuohjeena on välttää kaikkea ponnistelua. Ei saa kumartumalla tuoda verenkiertoa päähän, tai nostamalla mitään; ruoka pitää syödä kädenlämpöisenä. Minusta tässä on ristiriita.

En nimittäin tiedä mitään fyysisempää toimintaa kuin paskantaminen silloin kun kakka ei vaan suostu tulemaan ulos. Jos haluttaisiin kehittää dieetti/kuntokuuri, joka varmasti toimii, siinä risteytettäisiin ummetus jollain kierolla tavalla ripuliin. Olisi ihminen huikean timmissä kunnossa hyvin nopeasti. Hermoraunio, mutta timmi.

Saamallani reseptillä täytyy olla jotain tekemistä lääkärien eittämättömän sadismin kanssa. Kontrollissa voivat sitten todeta, että "herrajjestas, tämähän on aivan irrallaan ja päreinä tämä nenä! Eikös sinua nimenomaan kielletty ponnistelemasta?"

On tuonut siihen kaikki huoneeseen mahtuvat kollegat paikalle. Pitävät jokainen maskia naamallaan, tämän näköisinä: 

Jostain syystä suurella osalla hytkyy hartiat, ja joidenkin on ihan pakko rynnätä ulos huoneesta. Jostain syystä käytävältä kuuluu heti perään röhönaurua.

Ihan varmasti ovat lyöneet vetoa siitä, että mahdanko ohjeille kuuliaisena kuolla suoliräjähdykseen vai päinvastoin räjäyttää nenäni irti; jompipa-eller-kumpihan tässä on väistämätön seuraus.

Ja bonuksena voivat sitten vielä tölväistä, että "Et ole tainnut noudattaa THL:n safkaohjeistusta? Kas kun siinähän suositellaan syömään mahdollisimman paljon hiilareita, jotka hurahtavat kropan läpi jättämättä elimistöön mitään oikeaa evästä. Siitäs sait, hähä."

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Muista Activia.

kasbach kirjoitti...

Niin, jukurttia maitohappobakteereilla? Ei näytä ainakaan acidofilus pärjäävän kodeiinille, päätellen siitä että semmoista näytän popsineeni tässä viikon aikana...