sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tämä ruutu ei kelpaa

Kihniö

Hehe. Olipa kätevää. Kävin tuossa zulkkismatsien jälkeen vilkaisemassa mimmoinen on se uusi Länkkärin Prisma. Siihen panin täpötäydelle parkkiplaanille vehiikkelin karsinaan ja dallasin sisään.

Takaisin tullessani katsoin, että tuollapa juurikin meikäläisen auton kieppeillä on juurikin meikäläisen auton näköinen auto keskellä ajoväylää. Parkissa. Hehe. Noh, meikäläisen biilihän se oli, siirtyneenä autonmitan verran ulos ruudusta. Sikäli kätevää että kenttä oli juuri tuohon suuntaan kallellaan, eikä kohti toisen auton nokkaa.

Reilut parikymmentä vuotta piti odotella sitä, että parkittu (sic! [hä?]) auto karkaa omille teilleen, siis muuten kuin vorojen viemänä. Konsaan en ole jättänyt autoa vapaalle valumaan, en ainakaan muista jättäneeni niin että olisin itse poistunut paikalta kun (oletettavasti hyvin tilannekoomiseen tapaan) auto on samaan aikaan selän takana siirtyillyt alavammille maille.

Ja siinä viereisessä autossa oli muuten joku istuksimassa! Ei tullut mieleen huikata, että "Sinä tyyppi siinä, sun autos karkaa!". Mielenkiintoisempaa kai oli seurata notta mihin saakka kaara siitä mahtaa valua.

Jänskästi siitä Prismasta oli saatu melko mitäänsanomattoman oloinen, mutta niin vain viereisessä Cittarissa sitten käydessä sain kerrankin kuljeksia melko lailla rauhassa siellä. Uutuudenviehätys on metka täky.

Ei kommentteja: