torstai 29. maaliskuuta 2012

Julkisivupuleerausta

Nenänalustunneli

Joku kenties pani merkille, että kasbachin ulkonäkö on muuttunut. Aika monta vuottahan tuota saikin odotella.

Jo alun perin oli tarkoitus tehdä kolmipalstainen tästä systeemistä, mutta silloin sai vielä taistella css-koodailun kanssa - ja koskapa en ikinä erityisen innostunut ole ollut tuosta puolesta, homma jäi vuosiksi puolitiehen. Koodi jäi niinkin rikkinäiseksi, että moni ymppäpalikka kieltäytyi toimimasta – enkä saanut palstojen leveyksiäkään järkeviksi.

En minä nytkään erityisen tarkasti tätä hommaa tehnyt, vaikka touhun saa tehtyä wysiwygimmin nykyään. Jotenkin (tietysti) ehdin leimaantua siihen edelliseen värimaailmaan, josta on enää jäänteet tuolla laidoissa. Ja jonnekin koneiden syövereihin on hautautunut senkin yliöplanssin originaali, joten duunailin äkkiseltään vähän tummempisävyisen… jonkun.

Saas nähdä; voi olla että tämä remontti ei vielä ole ihan valmis.

---

Senkin vasta nyt hiffasin, miten pidemmät tekstit voi pätkäistä niin, että jos kiinnostaa lukea ihan loppuun asti, voi klikata tuota "Jatkumoa"-linkkiä. En sitten tiedä onko kyseinen kilke lopulta erityisen kätsy; ainakaan heti en saanut siitä niin informatiivista, etteikö joku saattaisi vain todeta: "No, loppuipas tämä juttu omituisesti"….

Ei kommentteja: