maanantai 13. helmikuuta 2012

Sairas vääns*

Fromdashadoows

Konsapas en oikein enää muista milloin olin viimeksi kipiänä, en ottanut pientä flunssanpoikasta todesta. Vaikka olikin viluttanut siihen malliin että kuumetta taisi vähän olla, menin kuitenkin sulkapalloa mäiskimään – mikä tietysti on aika lailla tyhmintä, mutta kun nyt sattui varattuna kenttä olemaan...

Joten ainakaan en auttanut tilanteen ohi menemistä, jota siis edelleen tässä odottelen. Varsinaisesti kuumeesta ei voi puhua, mutta olo on kyllä juurikin niin hömelö kuin jos.

Tämä oli ongelma joskus koululaisena; kun kuume ei noussut vaikka selkeästi olikin kipeä, piti raahautua tartuttamaan muita ja hengailla pulpetissa vaikka tajunta askarteli ihan omiaan. Yhtäältä taas jos sattui kuumetta oikeasti olemaan, sen saattoi jättää huomiotta kun ei vain tunnistanut että missä mennään. Intissä suoritin klassisen pyörtymisen kesken käskynjaon kun en tajunnut että lämpö huiteli jossain neljänkymmenen kieppeillä. Se on kyllä harmillista että hömelöys on niinkin sisäänrakennettu ominaisuus kuin mitä sattuu olemaan.

Sen verran tässä viikonlopun aikan olen fiksuuntunut, että tämänpäiväisen (myöskin jo varatun) sulkkisvuoron kylläkin sluibaan. Sikälikin hyvä tämmöinen pikku paussi, että viimeksi naksahti nilkka siihen malliin etten edelleenkään kykene kunnolla kävelemään. On tämä ihmiselo.

Nythän on siis kyse kroonisesta nilkasta, jota olen saanut rääkillä vahvistettua kyllä, mutta oletettavasti siellä on irtonainen luunsiru juurikin tuossa yhdessä kohdassa. Tars varmaan ottaa selvää josko sille olisi jotain tehtävissä.

Kumma kyllä että jos on, niin miksei sille sitten ole tehty. Vaan lekurit on duunareita siinä kuin muutkin suharit – ei olisi ihan ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa kun hoito olisi jätetty kesken.

---

*Päivän trivia: mikähän poppoo mahtoi tehdä sen huumoripiisin silloisesta jenkistanin (olisko ollut ulkoministeri) Cyrus Vancesta? Sairas vääns, sairas vääns… ja miten se sitten jatkui? Varmasti oli tosi hyvä kipale se.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/syksyn_savel/taustaa_1979?1345893