torstai 28. heinäkuuta 2011

Aikaa ah niin rajallisesti

Teatterituotoksen loppurypistys alkaa taas viedä tilaa kaikelta muulta tekemiseltä. Ensi-iltaan on kuukausi, ja sen jälkeen tahkotaan pari kuukautta esityksiä.

Energiaa ei juuri riitä muuhun kuin produktion loppuun saattamiseen. Tällaisina kausina on tapana pudottaa muut rutiinit alta pois – ja niiden uudelleenkäynnistäminen vaatii sitten polkemista kun kone on uinunut riittävän pitkään.

Jotkut sinänsä hyvinkin viihdyttävät kuviot on aiemmissa rykäyksissä valitettavasti pudonneet kokonaan pois; toivottavasti tällä kerralla ei niin kovin moni jää matkan varrelle.

Ajattelin pitää kiinni ainakin aamusivujen kirjoittamisesta; on kivaa kun ajatukset eivät ole kovin solmussa, vaan siistillä kerällä.

Blogaaminen kylläkin vähentynee väistämättä kun ei ole sillai tarpeeksi tilaa märehtiä asioita – ja juuri kun melkein sain kiinni päivittäisestä postausrytmistä. Täytyy silti pitää tatsia yllä jonkinmoisella taajuudella, jahka saa jotain hahmoa aihelmiinsa tämä.

Kuntoa täytyy myös muistaa pitää yllä. Toki näyttämölläoleminenkin sitä kannattelee, mutta sitä mukavampi niitäkin kuvioita on tehdä mitä enemmän on ylimääräisiä paukkuja. On se merkillinen tuo kroppa: sitä pitää muistaa veivata käyntiin jatkuvasti.

Bänditouhuthan jatkuvat myös, kun juuri hetikohta aletaan olla keikkakunnossa. Elämä taitaa tulla pyörimään kaikenlaisen esiintymistoiminnan ympärillä seuraavat kuukaudet. Yhtäältä ajattelinkin blogahdella vähän esiintymisvietin kieppeiltä (jahka siis jotain tolkkua ajatuksiin tulee).

Ei kommentteja: