tiistai 7. kesäkuuta 2011

Ei hyvältä näytä

Ja totisesti minä sanon teille. Hallitus ei synny: ajaudumme sisällissotaan. Alkaa ladonseinäävastenasettelun aika. Todetaan, että ennen kaikki oli paremmin, mutta ei päästä yksimielisyyteen siitä, mitä "ennen" tarkoittaa, vaikka kaikilla on vastaansanomattomat tilastot.

Samaan aikaan toisaalla euro kaatuu (meillä on sitten jo markka, johon ei vaikuta mikään [se kelluu, näjetsen]): kaikki ajautuvat sotaan. Yhdysvallat yrittävät alkuun pakottaa kaikki muut (ja ennen kaikkea oman väkensä) rauhaan ASIF*-joukoillaan, "Nappiotsa"-operaatiolla, mutta kaikki eivät tykkää siitä, ja, vaikkapa, räjäyttelevät sitä sun tätä.

EHEC lopettaa leikin lyhyeen; koskaan ei selviä mistä se oikein tuli, mutta aika moni on sitä mieltä, että carnivorismi olisi tältä pelastanut.

Napajäät sulavat ja peittävät hävityksen jäljet. Delfiineistä tulee (radioaktiivisten jätteidemme mutatoimina) seuraava luomakunnan kruunu, saavuttavat inhimillisen älyllisyyden. Keksivät riesakseen mielikuvitus(yli)delfiinejä, jotka hallitsevat heitä vaikka eivät ole olemassa. Liittyvät puolueisiin ja alkavat kinastella asiain vierestä. Sen sijaan että kävisivät varsinaisiin ongelmiin käsiksi, ruuvailevat budjetteja, joihin kukaan ei ole tyytyväinen.

Tai vaihtoehtoisesti tulee pieni jääkausi, ja pingviineistä tulee uusi ihminen. Parviälyllisesti alkavat (puolueissaan) kiistellä pulkkamäkien sijainneista, kaltevuuksista ja sen sellaisista, vaikka olisi muitakin ongelmakohtia olemassa, semmoisia oikeita. "Löysin tuolta tämmöisen juustohöylän, vaadin että joiltakuilta leikataan monoista nauhat. Tai ainakin lyhennetään sauvoja. Progressiivisesti."

Ehkä sain auringonpiston. Tai jumalallisen näyn. Pitäisi vissiin mennä nukkumaan.

---

*lyhenne sanoista As if this would do any good, ever.

Ei kommentteja: