lauantai 30. huhtikuuta 2011

Välitilassa

IMG 1363

Vähän kuin lentokentällä istuisi. (Kuva ei kylläkään, kuten tarkkasilmäisimmät havainnoitsevat, ole sellaiselta, vaan tiatterin aulasta ensi-iltaa odotellessa...)

Parisen kuukautta (eu)stressin partaalla keikuttua on taasen tiedossa vähän seesteisempää aikaa. Mikä nyt eteen, kun ei tarvitsekaan päntiännään olla valoista ja äänistä ja musiikeista ja videoista ja miksailusta ja äänentasoista ja konvertoinneista ja kaiken maailman laitteistoista tohkeissaan?

Tottahan tässä pitää kesän aikana sisäistää nuo Kellopeliappelsiiniin siunaantuneet parisen roolia – missä näin parin vuoden tauon jälkeen onkin ihan kivasti haastetta tarjolla. Huu, läsnäoloa ja mitä kaikkea.

Ja kun Multimediakonsultit otti ja hajosi, pistin kasaan uuden kokoonpanon vanhasta Stupor Mundi -bändistäni, jolle voi nyt sitten omistaa aikaa vähän enemmänkin. Tangorokki raikaa taas kohta niin että tanner rytisee.

Pitää tietystikin opetella soittamaan vanhat biisit uudestaan, ja sovitella ne, ja hankkiutua keikkakuntoon, ja äänitellä voisi, ja miettiä miten matskua jakelisi, ja pitäisikö jotain musavideota pykäillä kanssa.

Juu, eustressiä löytyy kyllä sen isommin hakematta. Ei tule ihminen toimeen ilman sitä – kunhan vain muistaa pitää huolen siitä, ettei käänny distressin puolelle se. Välillä voi vähän liipata läheltä kun tarpeeksi rajojaan venyttelee, mutta eihän elämä silkkaa auvoakaan voi olla. Kai.

Mukavuusalueella on tylsää. Ahtaaksi käy se jos ei muista hyppiä sieltä ulos jatkuvasti.

Ei kommentteja: