maanantai 8. marraskuuta 2010

Väärää kirkkautta


Nyt kun kaikki kansalaiset ovat pimeyttä piristämään ostamassa kirkasvalolamppuja, kannattaa muistaa että kaikki hyllyiltä löytyvä ei ole sitä mitä on olevinaan.

Itse lankesin juurikin kuvassa näkyvästä asetelmasta ostamaan tuon oikeanpuoleisen – jonka vein takaisin kun huomasin täältä millaisesta vedätyksestä oli kyse.

Kaupassa ei tokikaan myönnetty mitään tuottamuksellista harhaanjohtamista, mutta sain sitten vaivanpalkaksi tingittyä tuosta vasemmanpuoleisesta ihan oikeasta kirkasvalolampusta hintaa alas.

Tuolla linkkaamallani sivulla* kerrotaan mihin kaikkeen on syytä kiinnittää huomiota kun ostoksille lähtee, joten en ala sitä referoimaan – paistattelenpa vainen hankkimukseni artifisiaalissa loisteessa kuin... itsehillintää menestyksekkäästi opiskellut yökkö, joka siis hallitsee taipumuksensa lyödä päätään kaikkeen mikä kutsuvasti kimaltaa. 

Hallitse sinäkin nyt pahkimisviettisi – tsekkaa speksit kohdalleen ennen kuin ladot fyffet tiskiin! (Eri naseva kiteytys.)
---
*joka on jo parin vuoden takaa, mutta ongelma ei näytä kadonneen mihinkään – yllättävää kyllä; voisi kuvitella että viimeistään tänä valistuneisuuden vuonna olisi kaikenlainen hämyttely liikevoiton maksimoinniksi lakannut maailmasta. No, ensi vuonna viimeistään.

Ei kommentteja: