lauantai 6. marraskuuta 2010

Pahinta talviaikaan siirtymisessä

...on ylivoimaisesti digiboksin ajastusten holahtaminen keturalleen. Jos vaikkapa pitää tapanaan pitää ajastusta viikko eteenpäin aktivoituna, huomaa pitkin seuraavaa viikkoa, että boksi onkin narutellut halutun ohjelman jälkeistä slottia, ja kaikki elintärkeät sarjat ovatkin nyt tilassa, jossa seuraavaa osaa katsoessa ei yhtään tiedä missä mennään. Sietämätöntä!

Kenet tässä nyt voi haastaa oikeuteen? Jonkunhan täytyy olla vastuussa? Vaadin tsiljoona dukaattia henkisestä kivusta ja särystä sekä todellisuusorientaation vehkeilyllisestä ynnä pahantahtoisesta horjuttamisesta.

Saattaisin vaatia vain diljoonaa taaleria, jos tämä kaikki ei johtuisi täysin turhasta ja vahingollisesta puolivuosittaisesta operaatiosta, joka elävästi muistuttaa sitä tarinaa siitä hölmöläisten peitonjatkamisesta.

Ja nyt pirkale sentään tajusin, että kesäaikahan on se ylimääräinen härpätin, ja talviaika normiaikaa. Joka tapauksessa: miksei kukaan tee mitään? Mihin tämä maailma on menossa? Eikö kukaan ajattele tulevia sukupolvia? Joku päivä vielä syttyy sisällissota, jonka syitä penkoessa paljastuu, että kriittinen massa vain kyllästyi digiboksien vääriin ajastuksiin.

Ei kommentteja: