maanantai 29. marraskuuta 2010

Kekä mä ole? Kusta mä tule?

Mä niin arvasin.

Tilasin National Geographicilta sen testin, jolla voi dna:n perusteella selvittää mitä reittiä oma geenistö on päätynyt perille. Yhtään hötkyilemättä odottelin tuloksia, ja kun sitten kaikessa rauhassa käyn taas tsekkaamassa että jokohan homma olisi selvä, tulee sivulla vastaan tämä viesti (klikkaamalla isommaksi):

Kahdesta kolmeen viikkoa! No, onpahan edes jonkinmoinen joulunodotus sitten tiedossa. Pessimisti odottaa tietystikin viestiä: "Sori, mutta olette skrapanneet poskianne väärin. Dna on  mennyt solmuun, joten joudumme levittelemään käsiämme."

Vaikka eipä tuossa lopputuloksessa liene paljon yllätyksiä odotettavissa. Tuskin sukulinja on käynyt kieppaamassa Australian ja Tulimaan kautta, Antarktiksen läpi Pellucidariin ja takaisin. Eiköhän sieltä aika standardi reitti ilmaannu.

Tai sitten tuo haploryhmän hahmottamisen vaikeus johtuu siitä, että olenkin oikeasti ulkoavaruudesta. Tätä pidän aika todennäköisenä; vähänkö tulee vanhemmille selittämistä kunhan lopulliset tulokset tulevat framille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hassua. Ton perusteella mä jo todella luulin että sä oot se Nasan löytämä outo elämänmuoto...

Aro

Olïver Kaïma kirjoitti...

Vaan eivätpä löytäneet – vaikka läheltä jo liippasi...