lauantai 6. marraskuuta 2010

Älä osta Energeticsiä


...ainakaan tätä selkä-/vatsapenkkiä (Multitrainer 180). Olen nyt onnistunut rikkomaan jo kaksi ihan vaan normaalilla treenillä.

Edellisestä tapauksestahan raportoin vielä Vuodatuksen puolella*. Silloin penkki oli sen verran tuore, että sain uuden ihan vain edellisen takaisin kärräämällä, mutta nyt lienee ikää laitteella sen verran ettei vaihto enää onstu – varsinkin kun kuitista ei ole mitään hajua. Laite kestää siis hyvin ja pitkään silloin kun ei treenaa (vinkki?).

Olen pannut merkille, että noita näyttäisi edelleen olevan myynnissä, ja sama kohta hajoaa joka kerralla – yhtä myyjääkin olen jo asiasta ehtinyt informoida. Tätä versiota en ihan irtipoikki viitsinyt rikkoa, kun en halunnut testata josko se tällä kertaa rojauttaisi päistikkaa naamalleen ja antaisi vielä käsipainoille vauhtia rikkoa parketin (viksusti olen tuon laittanut siihen ainoaan huoneeseen jossa on nimenomaan parketti). Enkä justiinsa nyt halua lähteä etsiskelemään korvaavaa penkkiä, kun tällä vielä pahaenteisen rutinan säestämänä voi tehdä kaikenlaista muuta, kunhan malttaa olla selkää reenaamati.
---
*Kappas, Vuodatusta on taas "paranneltu" niin, että muotoilut näyttäisivät olevan aika lailla persiillään kun näin linkkauksen kautta menee. Silviisii. Kummasti kaikki näytti ihan hyvältä vielä kun tekstin haki tuolla alustan puolella... Enkä näemmä pääse enää kirjautumaan sisäänkään. Juuri noin pitää uudistuksia tehdä, poijaat! Rivakasti ja asiakkaita miettimättä!

Ei kommentteja: