perjantai 18. kesäkuuta 2010

Sinulle on postia (ehkä; välttämättä ei)

Niin, että miksei ole kehitetty semmoista postilaatikkovahtia, joka kertoisi milloin postiloorassa on jotain haettavaa? Hirveä homma on mennä tuonne pellon toiselle puolelle tarkistamaan asiaa, varsinkin kun meikäläiselle ei juuri nykyään postia tule. En enää tilaa minkäänmoisia lehtiä, ja suoramarkkinoinnistahan ei ole kuin haittaa. Vaan aina joskus tulee jotain olennaista sinne – postiljooni vain ei ihan kellontarkasti tuolla pyörähdä.

Mitä että? Hyötyliikuntaa? No kuule. Ei.

Itse asiassa nettiä samoilemalla löysin alle kahdensadan dollarin (halapa) sellaisen kameran, joka langattomasti lähettää kuvaa koko ajan, ninq vaikka telkkarista tarkistettavaksi, mutta ei tuohon nyt varsinaisesti mitään kuvaa tarvitsisi, kunhan nyt vain olisi joku anturi – ja hintahan jo tilatessa muodostuisi joksikin korkeammaksi kuin kaksi sataa. Muutenkin tuossa hinnassa on komponentteihin nähden julmettu kate.

Ei ole monimutkainen suunniteltava, ja kun Suomenkin postilla on tarkoitus viedä postilaatikot koko ajan kauemmas, mielellään niin, että vastaanottaja kävisi hakemassa lähettäjältä ja molemmat maksaisivat postille siitä... Tässä olisi jollekulle kerkeälle, jostain jotain ymmärtävälle (tuo tuossa rajaa allekirjoittaneen ulos kilpailusta), ammottava markkinarako.

Äkkiä nyt. Askartele mulle postivahti. Vaikka semmoinen joka sanoo pling ja sytyttää pienen ledin täällä kivenheiton päässä kun laatikkoon laskeutuu jotakin. Luksusversio voisi sitten vaikka polttaa mainokset ja muun tarpeettoman.

Ei kommentteja: