torstai 3. kesäkuuta 2010

Erinäisiä kysymyksiä

Hmm? Kirjoitelma per kuukausi? Ei sitten erityisen paljon pätemisentarvetta ole havaittavissa, vai mistä lienee kymysys?

Miksiköhän tämä blogailu tuli kymmenisen vuotta sitten aloitettua? Kai sen jonkinmoisesta ekshibitionismista täytyy ponnistaa?

Vai yksinkertaisesta kirjoittamisen tarpeestako tämä lähti? Miksi sitten ei kirjoittaisi ihan vain keskenänsä, mihin siinä yleisöä tarvitsee?

Korjaako allekirjoittanut puhevajettaan kirjallisella kommunikoinnilla? Kommunikoinnistahan kirjoittamisessa on kyse, vaikka monologissakin?

Mutta että toisinaan on sitten vähän kuivempaa kautta? Eihän tämä ensimmäinen nuupahdus tällä taipaleella ole, eikä välttämättä ollenkaan tarkoita että tyrehtyisi tykkänään? Vaiko? Kausiluontoisesta henkilöstä kuitenkin on puhe tässä – milloin mikäkin hössötys menossa? Hankalampi mennä ennustamaan, edes seuraavaan viikkoon saakka, notta missä tullaan menemään?

Jos lukisi tätä ääneen, pitäisikö intonaation nousta jokaisen virkkeen lopussa? Eikös sellainen imitoisi pissiksiä? Onko kirjoittajasta yhtäkkiä tullut sellainen? Vai onko hän kenties aina ollut sitä? Pelottavaa?

Todellisuus on. -ko?

Ja miksei nykyään lätkän ämmämmissä näytetä jäähyltä kentälle singahtavia pelaajia, niin kuin ennen joskus aina? ...Miten niin "vähän myöhäistä jorista jäkiksestä"?

Ei kommentteja: