perjantai 8. tammikuuta 2010

Lisää mainoksia! Jee!

Kiva. Näemmä teeveeohjelmia on ruvettu pätkimään useammilla mainoskatkoilla. Kun aiemmin tunnin ohjelmaan mahtui kolme katkoa, niitä on nyt neljä. Tämä lisäys varmaan yleisön pyynnöstä?

Kuin myös se mainostuskilke, jota uudella "viisi"-kanavalla – joka ei ole oikea viitonen (joka on FST) – kokeillaan ensimmäiseksi, mitä olenkin jo pitkään odotellut: mainoskatkojen välillä voidaan lyödä ylälaitaan kolmanneksen peittävä banneri, jota ei voi olla huomaamatta, koskapa se peittää ihan mitä tahansa sattuukin olemaan menossa.

Milloin tuohon lisätään ääni jyräämään itse ohjelman ääniraita? Milloin se otetaan muillakin kanavilla käyttöön? Jollakin kanavalla on jo melko peittäviä ohjelmamainoksia kertomassa mitä ohjelmia peitellään tulevaisuudessa.

Ehkä vuoden päästä ollaan jo tilanteessa, jossa ohjelmat on häivytetty mainosten oheislaatikoiksi – yleisön paremmaksi palveluksi? Voidaksesi katsoa jonkun loogisen tarinankulun, pitää sinun kahlaaman viisi tuntia pakkomainoksia, joiden lomasta aarteenetsinnänomaisesti voit bongata punaisen langan...

Seuraaville joulumarkkinoille tulevat 3D-telkkarit avaavat vielä laajemmat mainostusapajat! Ehkä heti kohta päästään tilanteeseen, jossa substanssi on täysin suljettu ulos koko toosasta.

...Kyllä nykyihmisen elämä on paljon vaikeampaa kuin koskaan kellään, huusi joku sieltä takarivistä, ja minä totean siihen, notta näin on.

Ei kommentteja: