keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Pillerihumala

Tiedä sitten miten luotettavasta infosta on kyse (kun jäljet johtavat tämän ja tämän kautta hyvin lyhyeen juttuun tänne), mutta:
"Russian professor Evgeny Moskalev of Saint Petersburg Technological University has evolved a technique that allows turning alcohol into powder and packing it in pills."
Olisihan tuo kätevää heittää humalapilleri hetulaan, jos sattuu löytämään itsensä tilanteesta jota ei selvin päin kestä – näistähän meillä kaikilla on kokemusta liudalti.

Länsimaisesta lainsäädännöstä kyseinen innovaatio ei ihan heti taida läpi pyristellä,* mutta olisihan tuo kaiken kaikkiaan kätevä tapa saada nuppi sekaisin – ei taitaisi hengityskään kavaltaa... Kaappijuoppojen elämä helpottuisi huomattavasti!

Sikäli mikäli juttu ei ole ankka, lienee aika vaikea estää kehityksen pyörien jyräystä – ei taitaisi kieltolaki paljon hidastaa uuden villityksen leviämistä. Maailma muuttuu entistäkin sekavammaksi – mutta siihen löytyy apu käden käänteessä sitten...

Miksi minä en ole yllättynyt, että tämä keksintö on tehty venäjällä? Olenko rasisti**? Tai olenko sitä siksi, etten luota intialaiseen lehtijuttuun?
---
*Alkoholi pillerimuodossa varmaankin luokitellaan herkemmin huumausaineeksi kuin vanha kunnon viisasten juoma...
** ...Ja onko slaavilaisuus rotu?

Ei kommentteja: