perjantai 27. marraskuuta 2009

TomTom-limbo

Tässä vaiheessa vuotta eittämättä jokaista kaihertaa sama kysymys: mitä hankkia arkkiviholliselleen joululahjaksi. Jotain sellaista, joka alkuun vaikuttaa hyödylliseltä, mutta vähä vähältä kääntää itsestään esiin puolen, joka on tarkoituksensa täydellinen vastakohta.

Renault Espace on tietysti lyömätön vaihtoehto – hajoaa ilman ennakkovaroitusta juuri silloin kun se on mahdollisimman hankalaa. Mutta ehkä hänellä on jo auto?

Kenties hänellä ei kuitenkaan ole navigaattoria? Siinä tapauksessa voin surutta suositella TomTomia! Tompan erikoisuuksiin kuuluu läpibuginen päivityskäyttöjärjestelmä, joka pienillä murheilla kiusattuaan lopulta saa aikaan sen, että koko vehkeestä ei ole mitään hyötyä.

Kuvittele arkkivihollisesi ilmettä, kun hän huomaa laitteen jumiutuneen näyttämään vuorotellen käyttöehtojen hyväksymissivua – jossa muun käsienpesun lisäksi on sellainenkin riemastuttava lause kuin: "Älä käytä laitetta ajaessasi" –, logoaan ja "päivitystä" kuvaavaa kaaviota.

Aijai. Kyllä siinä tyypin naama venähtää, ja taas olette vähän lähempänä lopullista välienselvittelyä. Niin, se lähentää teitä vääjäämättä!

Ei kommentteja: