torstai 1. lokakuuta 2009

Eikäku

Tositeeveesarja "Eduskunnan kyselytunti" sai antiklimaattisen käänteen. Eilen SDP kovin sanoin moitti hallituspuolueita vaalitukien pimittämisestä. Tänään asiasta äänestettiin, ja kaikki SDPn kansanedustajat äänestivät tyhjää.

Sillä ei varmaan ollut ratkaisun kanssa mitään tekemistä, että samana päivänä lipsahti julkisuuteen kyseisen puolueen omassa vaalitoiminnassa (varmastikin kaikkien suureksi yllätykseksi) juuri samanmoista klonksumista kuin mistä edellisenä päivänä metakkaa oli pidetty?

Lakkasiko tähän keskustelu vaalirahoituksen läpinäkyvyydestä? Voidaanko se nyt unohtaa kivasti ja jatkaa entiseen malliin? ...Oli miten oli, en millään malta odottaa tiistain seuraavaa täysistuntoa – josta ei näemmä tule minkäänmittaista pätkää töllöstä. Vasta torstaina on taas tunti, jossa edustajat voivat kysellä: "Kui? Mitteekä? Täällä Mankkaalla on jo pitkään ihmetelty..." ja niin edespäin.

No, aina voi seurata hommaa livenä tahi nauhoitettuna täältä! Eipä käheetä! Milloinkahan tuonne ruvetaan myymään 24/7-pakettia...?

Ei kommentteja: