lauantai 26. syyskuuta 2009

Itella-vinkki

Kannattaa muuten. Siis jos on postittamassa työryhmän jäsenelle dvd:tä siitä leffasta jota on oltu tekemässä, ja menee postiin... niin ihan itseään virkistääkseen kannattaa pistää laukkuun neljä (4) sellaista koteloa, joissa on levy, ja yksi (1), jossa ei ole. Yhteensä viisi (5) koteloa kannattaa siis kantaa mukanaan kun on yhtä lähettämässä, vähintään.

Voi sitten postittamisen jälkeen hypätä autoon, huristella seuraavaan poikkeamispaikkaan ja ruveta siellä tarkistamaan jäljelle jääneet neljä (4) koteloa, minkä jälkeen saa vielä palata sinne postiin, että avattaisko kuitenkin kertaalleen se juuri lähettämäni kirje, kun onnistuin paketoimaan juurikin sen kotelon jossa ei levyä ole. Piristää varmasti postitoimihenkilönkin päivää ihan sutena.

Tietysti homma olisi sitä mielenkiintoisempi, mitä isomman toimialueen postiin tämän kikkailun suorittaisi. Täällä maalla kun ei tarvitse kovin montaa laaria käydä kaapimassa, vaikka ehtikin poistua ihan autolla poiessen ennen aivojen käynnistymistä. Eikä tarvitse jonotuslippuilla jonkun ihan eri yleisönpalvelijan pakeille, että tuo tyyppi näetkös tuolla otti vastaan semmoisen tiiätkö kirjeen.

Ei kommentteja: