lauantai 29. elokuuta 2009

Leffaa ja teatteria

Ai kato tämmönen blogi mulla tässä? Kato kato.

Joka tapauksessa: se lyhytelokuva oli nähtävissä ainakin Blue Sea Film Festivalissa; vähän cämppiä kaikkien taidepläjäysten sekaan. Joku teistä on ehkä lukaissut pätkän kässärin, jonka tuonne wanhan Kasbachin puolelle julkaisin joskus.

Äskettäin onnistuin ruuvaamaan kyseistä filkkaa lähemmäs keräilyharvinaisuutta, tekemättä itse asiassa yhtikäs mitään. Kovalevyni kosahti (kahden [2] vuoden käytön jälkeen, MacBookin käyttäjät huom.), ja siinä sivussa painui tuonelaan myöskin leikkausaikajana – kun varmuuskopioita siitä ei tietenkään ole. Jos haluan muutella leikkausta, joudun aloittamaan koko souvin alusta. Vaan eipä minulla enää ollut aikomuksia siihen kajota.

Itse en päässyt paikan päälle joten en yhtään tiedä miten pätkä yleisöön upposi, vai upposiko – säästyipä siltä stressiltä. ...Kaipa minä sen tuubiin imutan jossain välissä, saa sitten virtuaaliyleisö reagoida kuinka tykkää.

Ja miksikö en joutanut paikan päälle? Koskapa meillä oli treenejä sen kanssa päällekkäin – olen tällä kertaa ohjaamassa näyttämölle ranskalaista farssia, jonka käsikirjoittaja on tehnyt tämän näköiseksi leffaksi:

Ei kommentteja: