perjantai 26. joulukuuta 2008

Missing link is missing


...ja siinä kahvikupillisen äärellä voikin harjoittaa lisää aivojumppaa (hehe, tässä kohtaa monen mielestä alun sarjakuva ei varmastikaan vastaa millään tasolla jatkoa...): seuraavassa, Lloyd Pyen luennossa, käsitellään asiaa jota olen joskus tullut raapaisseeksi, mutta hän on päättänyt koluta joka aspektin.

Pääväittämä menee näin: me (ihmiset) emme ole evoluution tuote, vaan meidät valmistettiin, ja orjiksi vieläpä.

Tämä juttu ei oikein istu kreationismiin, eikä ID-höpötykseen, sikäli että luoduiksi tulevat vain ihmiset, mutta darwinismikaan ei tässä kohtaa Pyen mielestä oikein osu. Ufologiaa tämä kai voisi olla, jos ufot jossain välissä mainittaisiin. Sen sijaan sivutaan australopithecuksen kautta isojalkaa ja Kazakstanissa puolen vuosisataa sitten ihmisten orjina pidettyjä neanderthalilaisia ja ennen kaikkea huudellaan puuttuvan lenkin perään.

Kaiken kaikkiaan ihminen on Pyen mukaan ilmaantunut aivan liian nopeasti ollakseen evoluution tuote, mistä päästäänkin sumerilaisten historiakäsitykseen: Nibiruun, annunakiin ja muihin joita olen tullut maininneeksi jossain välissä. Joka tapauksessa viihdyttävät 8 osaa, joidenka mukaan kaikki mitä luulemme tietävämme on väärin.


Ei kommentteja: