maanantai 10. marraskuuta 2008

Luista rakkautta

Pari possea on oikonut toistensa käsityksiä niinkutsutussa "pyhän haudan kirkossa", jota molemmat jengit ilmeisesti pitävät kantapaikkanaan. Armenialaisjengi oli juuri viettämässä erään tietyn kidutusvälineen juhlapäivää – koska ilmeisesti joku valopää on joskus kiistämättämästi löytänyt juuri tuon nimenomaisen puukappaleen juurikin jostain tuolta, tai jotain.

Koska myös niinkutsutut "ortodoksit" julistavat samaista rakkauden sanomaa kuin armenialaiset, he sattuivat kyseisten karkeloiden aikana pitämään omia bileitään – mistä tietystikin syntyi käsirysyä universaalin rakkauden nimissä. Siinä käännettiin poski jos toinenkin, railakkaasta juhlavideosta päätellen. Yllätyksenä ei tulle kellekään, että tätä rivakkaa rakkauden jakamista harrastetaan juuri siellä, missä kaikki idiotismi tiivistyy.

Uutisessa pimentoon jää se, mistä oikeastaan on kysymys – mutta tottahan siinä jotain erityisen järkevää on meneillään ollut, varsinkin kun kyseinen välienselvittely ei suinkaan tapahtunut ensimmäistä kertaa.

Näemmä kyseinen kirkko on semmoinen, jonka ansiosta myös meikäläiset ovat päässeet sotimisen makuun Krimin sodan aikaan. Se Oolannin sota – yhden saatanan pytingin takia. Korjaan: kahden – on siinä jo syytä tapattaa ihmisiä.

2 kommenttia:

Burana kirjoitti...

He he hee..linkkejä asioihin perehtymättömille. "Oolannin sota oli kauhia" (ja niitä laivoja ei ollut 300, kuten laulu suurentelee, mutta helevetisti kuitenkin)

kasbach kirjoitti...

Kyllä se kauhia sota oli – muistan elävästi lapsuudestani. Vai oliko se edellinen elämä? Kauan on molemmista...