sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kohti horrosta

Noinkohan tänä talvena joutuu ihan lumitöihin? Viime talvena ei joutunut, ja edellisenäkin talvena toinen urakka (niistä kahdesta kerrasta kun hommiin joutui) osoittautui turhaksi kun lumi suli seuraavana päivänä.

Mutta että nyt tulee tuollaisia hiutaleita, joiden elävästi muistan jotenkin liittyvän kolan puskemiseen – eikä marraskuukaan ole kuin juuri puolessa välissä. Missä se ilmastonmuutos luuraa silloin kun sitä tarvittaisiin?

Unirytmini on jälleen tehnyt puolinelsonit. Luulin jo taltuttaneeni ongelman lopullisesti, mutta ensi-illan jälkeen en ole enää millään saanut unta oikean vuorokauden puolella. Enkä herättyä ennen kymmentä. Stressinpurkuako tämä on? Vai seuraavien projektien stressiltä pakenemista?

Kellon siirtämisestä selvisin ilman kakistelua, mutta... ehkä valmistaudun talviunille? ...Pääskythän ovat varmaan jo sukeltaneet suolampiin talvehtimaan, kuten vanha kansa tiesi niiden tekevän.
---
[haamu varttia myöhemmin]: Jaha, se talvi oli sitten siinä... Ei ehtinyt enkeleitä tekemään – ilmastonmuutos tuli sittenkin ja pilasi kaiken.

Ei kommentteja: