lauantai 6. syyskuuta 2008

Neljä vuotta aikaa


Olette varmaankin tietoisia, että maailmanloppu tulee 21.12.2012? Mayojen baktun päättyy silloin, ja joku ruudinkeksijä huomasi että myös I Ching päättyy samaan kohtaan jos sen prosessoi aikajanalle.

Auringonpilkkujen suuren kierron maksimi osuu sekin samoihin aikoihin, ja auringonpilkkujen pienemmätkin maksimit ovat sattuneet levottomuuksien aikaan - siis aiheuttaneet niitä. Joidenkin mukaan myös ilmaston tämänhaavainen lämpeneminen on auringonpilkkujen ansiota - ei siis ihmisen räpeltelyn.

Mutta sitten on vielä eräs mullistus, joka asioista-paremmin-perillä-olevien mukaan osuu juurikin tuonne vuoteen 12. Aurinkokunnassamme on vielä yksi planeetta lisää. Sen nimi on Nibiru, se on paljon Maata suurempi ja se kulkee enimmän aikaa kaukana auringosta, ja sen rata on 33° kulmassa muiden ratojen suhteen.

Sattuvasti vapaamuurarien korkein aste on 33° - mikä liittynee kiinteästi Nibiruun. Minunhan se pitäisi tietää, kun satun olemaan juurikin 33° vapaamuurari. ...Ai juu, näitähän ei saanut sanoa ääneen. Toivottavasti muistan olla postaamatta tätä jahka olen kirjoittanut...

Nibiru ilmaantuu siis muiden planeettojen kiertoa häiritsemään aina joidenkin tuhansien vuosien välein. Jonkun vierailun jäljiltä meillä on asteroidivyö, ja oma kuummekin mahdollisesti. Hyvinkin voi olla että planeettamme navat kiepsahtavat ympäri ja aiheutuu kuvittelukyvyn ylittävää tuhoa - näinhän on käynyt ennenkin.

Nibiru ei suinkaan ole ankea ja tyhjä - siellä on asukkaita, jotka ovat henkiseltä kehitykseltään korkeammalla kuin me - heidän aluksiaanhan näkyy taivaalla harva se päivä.

Eräiden mielestä me olemme heikäläisten - sumerit kutsuivat heitä nimellä Annunaki - koelaboratorio. He siis loivat meidät, ja heidän jäljiltään meillä on vinoon kasvaneet uskonnot ja legendat - eihän vajavaisilla aivoillamme kyetä oikein hiffaamaan että mitä silloin edellisellä vierailulla tapahtui.

Kaikkihan hyvin muistatte, että Genesiksen jumala [Ei, en puhu nyt Phil Collinsista... enkä Peter Gabrielistakaan] - jota tahallisen erheellisesti koitetaan mahduttaa tähän Jahvekulttiin, josta maailma on niin paljon saanut kärsiä - on monikollinen: Elohim.

Annunakin väkeä toki on jo täällä. Julkisuudessa sattumoisin ei vain ole erityisen tarkkoja specsejä heidän olemuksestaan, joten veikkaukset vaihtelevat jättiläisistä reptiliaaneihin, ja meidänoloisistamme niihin humanoideihin. Ehkä kaikki veikkaukset pitävät paikkansa? Joka tapauksessa heidän jumalallinen rakkautensa meihin lienee yhtä intohimoista kuin meidän rakkautemme koekaniineja kohtaan. "On ne kyllä lutusia; kokeillaas miten niiden silmät reagoi tähän uuteen meikkituotteeseen..."

Jos satut lukemaan tätä etelänavalla, ja sinulla on voimakas teleskooppi, näet lähestyvän Nibirun siellä jossain - täältä pohjanperukoilta sitä ei ole nähtävissä, ennen kuin pomppaa ratamme yläpuolelle, mutta mehän olemme silloin jo sellaisessa myllyssä ettei välttämättä ehdi kiinnittää huomiota siihen, että taivaalla näyttäisi olevan kaksi aurinkoa. Aijuu, ja jos navat ovat kiepsahtaneet, emme edelleenkään näe sitä, menee koko spektaakkeli ohi ja täytyy katsoa telkkarista... jos sattuu olemaan sähköä... ja aikaa istuksia...

Parin vuoden sisään me tiedämme, josko tämä kaikki on vain silkkaa horinaa. Ei Nasa ikuisesti tätä pysty salaamaan - vai pystyykö?

Ei kommentteja: