lauantai 2. elokuuta 2008

Väärinluentaa (viikon)vaihteeksi

Olin melkein hereillä, kun lehdestä pomppasi silmille otsikko: Ohrapellosta löytyi kaksi maitovalasta Imatralla. Vihdoinkin jotain mielenkiintoista! [meinasin linkittää, mutta linkkiroso hukkaa Turun Sanomien jutut, hohhoi] ...Eiku. Kyse olikin moldovalaisista eikä evoluutiota pikakelaavista viisimetrisistä ei-kaloista.

Nyt minun pitäisi olla jo ihan silmät appona, mutta tuota edellistä juttua metsästäessä ymmärsin, että Pekingin olympiakisoissa on uutena lajina köydenveto - eipä käheetä! Puuttuu vain hippa ja pukkitaistelu. ...Eiku. Kyse olikin ihan vaan nettisensuuriköydenvedosta. Vaan? Hm [korjaa asenteita tiks].

ja tuplablogit pilasivat Blomqvistin (kuka lieneekin) kierroksen. Kahden blogin kirjoittaminen saattaa aiheuttaa handicappia. Kyse oli siis golfslangista (tuplabogi, mitä sitten lieneekin - onko se vähän niinq että käteen tuli bugi ja pallo lens ja mailapoika koitti olla nauramatta?) eikä maailman tärkeimmästä asiasta - joka on siis blogaus jonka ympärillä maailma pyörii. [Ei vai? Tiks.]

Ei kommentteja: