sunnuntai 31. elokuuta 2008

Herranne pikku-keisari II

Pitää kirjoittaa nasevia päälauseita. Täytyy pysyä asiassa.

En minä pysty. Ajatukset horjahtelevat jatkuvasti juupas-eipäs, ja assosiaatiot juoksevat maailman ääriin. Joka postauksella pitää kattaa koko universumi ja vähän ylikin. En yleensä varsinaisesti tiedä mistä olen kirjoittamassa.

Jatkan eilistä: Caesarion siis oli vallitsevan uskontomme perustaja. Hänen vaimonsa oli siskopuolensa Selena, joka velipuolensa, eli miehensä henkistyneestä vaikutuksesta liitti nimeensä Magda, eli Suuri. Fakiiritempun jälkeen vetäytyivät viettämään perhe-elämää. Tästä voisi kirjoittaa vähän laveamminkin, mutta en nyt muista yksityiskohtia.

Teoria kulkee daVinskiläisittäin sinne merovinkisysteemeihin, ja juontuvat Englannin kuningashuoneeseen. Yksi villi sivujuonne tässä teoriassa on heprealaisten kuudennen sukukunnan, Danin heimon lähtö merille valloittamaan pohjoisia valtakuntia. Roomalaiset numerot VI ja perään Kings. VIKings. Danmark. Ihan vähän keinotekoiselta vaikuttava konstruktio? Vaikea kuvitella vaaleita viikinkejä heprealaisiksi.

Joka tapauksessa, saavumme salaliittoteorioiden ytimeen. Englannin kuningashuone siis Rooman ja Egyptin ajoilta periytyvine mandaatteineen (tästä aiheesta pitää tehdä vielä ihan oma postauksensa...) hallitsee yhtiötä nimeltä Yhdysvallat. Suurin osa kyseisen liittovaltio-yhtiön presidenteistä, johtokunnan nuijanheiluttajista, on suoraan sukua kuningashuoneelle - ja ehkäpä sisäsiittoisuus näkyy vaikkapa W:n älynlahjoista (vaikka yhtäältä pikku-Jori ei ollenkaan välttämättä ole tyhmä - ehkä hän on vain sanasokea dysleksikko, mutta sekös meitä leimakirvesmiehiä hidastaisi?).

Johtaako Elisabeth siis maailmaa? Ei. Hän nimittäin on paavin vallan alla. Vaikka onkin suoraa sukua Julius Caesarille, kuningatar on Vatikaanin käskyläinen. Punainen risti Englannin lipussa kielii paavin alamaisuudesta. Samoin järjestö Punainen Risti on paavin omaisuutta. Paavi voi myös koska tahansa kumota minkä hyvänsä yhdysvaltalaisen lain.

Paaviko siis johtaa maailmaa? Ei. Pahamaineisen Illuminatin (eihän sellaista oikeasti ole, eihän?) johdossa on 300:n komissio. Siis kolmesataa, kaiken moraalin (moraali on meille alemmille olennoille tarkoitettu kurinpidon väline) yläpuolella liitelevää, rikkainta perhettä päättää mitä missäkin päin maailmaa tapahtuu. Ihan tämän pyramidin huipulla on Rothschildin (= punainen kilpi) perhe, joka 1700-luvulla alkoi junailla sotien tapahtumia rahoittamalla kaikkia osapuolia velkarahalla, ja jonka hallinnassa tällä haavaa on yli puolet maailman valuuttavarannoista. Ja Iso-Britannian koko pankkilaitos, jonka lunastivat pilkkahintaan levittämällä Waterloon taistelusta väärää tietoa.

Jokainen sotaa käynyt valtio jää lainanantajille ikuiseen velkakierteeseen, koska korko juoksee koko ajan. Tästä taktiikasta on hyötynyt myös Bushin perhe. Nykyisen pressan isoisä Prescott tuki rahallisesti sekä liittoutuneita että natseja. Saksan lentokoneet eivät olisi päässeet pommittamaan Lontoota ilman amerikkalaista erikoisseospolttoainetta.

Natsien sotarikolliset toimitettiin pikapikaa Yhdysvaltoihin rakentamaan ydinpommia ja avaruusteknologiaa. Sukulaissuhteet jylläsivät tässäkin - vaikkapa Oppenheimer-suku löytyy rikkaimpien listalta kärkipäästä.

Olette varmaan sattuneet kuulemaan sanaparin Uusi Maailmanjärjestys. Yhdysvaltalaisessa retoriikassa puhutaan jatkuvasti tuosta utopiasta. Vanhempi Bush lanseerasi kyseisen ilmaisun tasan kymmenen vuotta ennen WTC:n kohtalon päivää.

Kyseessä ei kuitenkaan ole amerikkalainen keksintö, eikä se ole edes uusi. Eräs saksalainen pamflettikirjailija antoi toiselle kirjalleen nimeksi juuri tuon ilmaisun. Hänen paremmin tunnettu bestsellerinsä on Mein Kampf. Eikä hänkään ollut ensimmäinen - Illuminatin pitkäaikaisena tavoitteena on saada aikaan kyseinen maailmanjärjestys, jossa jokainen on saman globaalin hallituksen alaisena, niin kontrolloidusti kuin ikinä mahdollista.

Tämä kaikki rönsyää ties mihin, mutta jatkanen jostain langanpäästä taas joskus toiste...

Ei kommentteja: