keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Tätä säätämisen määrää!

Sivu muuttaa ulkomuotoaan kuin kameleontti viiden ruuhkassa. Värejä muilataan, laatikoita vaihdellaan, syötteitä jäljitetään ja koitetaan kaikin muinkin tavoin saada homma jotenkin raiteilleen.

Melkein tuhat blogautusta kerkisin vuodatuksessa saada täyteen, mutta juhlapostaus tapahtuu sitten täällä - ehkä se on tämä? Hankala sanoa, kun blogailu-urani aloitin jo vuonna nolla. Siitä eespäin on tultu vaihtelevalla matskulla ja myöskin päivitystahdilla - pari vuotta meni etten kirjaillut juurikaan mitään.

Myöskään kaikki alunperin Sunpointilla julkaistut jutut eivät ole vuodatukseen saakka päätyneet - ja tännehän en kyllä ala siirrellä enää yhtikäs mitään; millähän hulluuden puuskalla ne vanhat ylipäätään tulin siirtäneeksi?

Taso porinoissa on vaihdellut aidan alustaa kyntävistä taivaita syleileviin - ja vakaa aikomukseni on pysyä yhtä holtittomana jatkossakin (tai minkäs minä sille voin).

Miksi näitä oikein kirjoitetaan? Minä en tiedä, mutta kai sillä on jotakin sen kanssa tekemistä, että kun henkkohtaisesti en ole puheviestinnän ystävä, niin jollain tavalla pitää meteliä pitää yllä. Jonkin sortin lipunryöstöä on pakko harrastaa ihmisen, jotta tuntisi olevansa olemassa.

Toiset vaahtoavat vastaavia "postauksia" kassajonoissa, puhelimissa, turuilla ynnä toreilla. Eivät voi jälkikäteen tarkistaa mitä tuli sanottua. Inttävät vain. Aina ovat väärässä. Muut.

Ei kommentteja: