maanantai 14. huhtikuuta 2008

Blogaustauko

Huomasin tuossa tänään, että nythän on kevät. Elämän kevät! Minkä elämän? Jotenkin noin tajunta hetken aikaa virtasi, mistä herkesi ohittamaton päätös: en aio kirjoittaa ainuttakaan blogitekstiä ennen... sanotaanko syyskuun ensimmäistä? Sanotaan vaan. Ennen sitä en tähän instrumenttiin koske - jos sittenkään.

Äkkinäistä? Ehkä, mutta sellainen minä olen. Tuli mieleen, kun tässä näitä blogaamisen syitä ja muita tuli miettineeksi, että ehkä jatkuvalla virtuaalimaailmassa elämisellä lykkään oikeaa elämää johonkin hamaan sopivaan hetkeen... Nyt tietysti pitää ruveta miettimään, että mitä se oikea elämä lopultakaan on. Joihinkin johtolankoihin luulen jossain välissä kompastuneeni.

Kirjoittamista en jättäne oman onnensa nojaan - otanpahan vähän pakkia ja rupean kirjoittamaan kohti jotain päämäärää, eli jälleen sinne pöytälaatikkoon jonka pimeyttä ei kukaan näe mittailla. Hyvää kesää.

4 kommenttia:

Genoveeva kirjoitti...

Hyvää kesää.

kasbach kirjoitti...

Hyvää kesää itsellesikin, Genoveeva. Vähän on kostean oloista (enkä puhu nyt terassijargonia vaan luonnonvoimista - rakeitakin tuli jokin aika sitten) juuri nyt ainakin täällä Varsinais-Suomessa, mutta eiköhän tuo taas tuosta tokene...

SusuPetal kirjoitti...

Jaaha, sormikrampeista huolimatta ja niiden takia sinut on liitetty KKS:n jäsenluetteloon. Tervetuloa.

kasbach kirjoitti...

Kiitos. Itken onnesta jo toista päivää.

Olen jo melkein kirjoittanut aiheesta tänne blogaustauosta huolimatta, mutten vielä ihan. Melkein aloitettu on puoliksi tehty, kuten me Kelvottomat Kirjailijat hyvin tiedämme.